دربازکن ریموتی :
دیگر نیازی نیست برای باز کردن درب کلید همراه داشته باشین و یا پای گوشی آیفون برین به سادگی با ریموت و از فاصله حدودا 50 متری میتونین با ریموت درب را باز نمایید .
انواع دربازکن ریموتی :
- دربازکن ریموتی 12 ولت B1
- دربازکن ریموتی 12 ولت B2
- مینی دربازکن ریموتی 12 ولت
- دربازکن ریموتی 220 ولت SD
- دربازکن ریموتی دو امتیازی ( ترانس ریموت دار)
- دربازکن ریموتی دو خروجی 12 ولت
- دربازکن ریموتی 2 خروجی 220 ولت
- درب بازکن ریموتی و کارتی
- درب بازکن ریموتی و کارتی و موبایلی
- درب بازکن ریموتی و موبایلی
- درب بازکن ریموتی و تماسی
- درب بازکن ریموتی و پیامکی
- دربازکن ریموتی و رمزی
قیمت درب بازکن ریموتی :
درب بازکن ریموتی در انواع مدل های مختلف تولید میشود و بستگی به امکانات در رنج قیمتی 400 الی 2 میلیون تقسیم بندی ومیشود که ارزارنترین دربازکن ریموتی همان دربازکن ریموتی مخصوص آیفون 12 ولت میباشد که پشت پنل آیفون نصب میشود و امکان تردد با ریموت را فراهم میکند .
آیا فرستنده و گیرنده تک کانال را میتوان به عنوان در بازکن ریموتی استفاده کرد ؟
فرستنده و گیرنده هایی که در بازار با انواع گیرنده های تک کانال نیز مشهور هستند برای دربازکن یا همان نصب بر روی قفل برقی یا قفل بازکن زنجیری طراحی نشده اند و و در صورت استفاده از آنها مشکلاتی مثل هنگ کردن برد و یکسری مشکلات بوجود میاید و همچنین امنیت منزل خواهد شد ولی اگر از برد هایی که صرفا برای قفل برقی یا قفل بازکن طراحی شده اند استفاده شود بهترین گزینه است .
امنیت دربازکن های ریموتی :
دربازکن های ریموتی چون با الگریتم های امنییتی طراحی شده اند و تمامی جوانب امنیتی در نظر گرفته شده اعم از هک شدن برد و بار های القایی قفل بازکن یا قفل برقی و همخوانی عملکرد همزمان با آیفون و…. درنتیجه در بازکن ریموتی مخصوص بهتر از برد تک کانال ریموتی هست که اگر سیم های خروجی برد تک کانال را به هم اتصال بدین و یا با سیم چین بخایین قطع کنین درب باز میشود و درنتیجه امنیت میاد پایین در حالی که دربازکن ریموتی این چنین نمیباشد .
نظرات کاربران